Comment are off

Sewa bilik batu besar di Pandan Indah, KL untuk lelaki Melayu

 Condo / Apartment / Flat / Posted 3 months ago by Mala / 374 views

RM 250.00

Sewa bilik batu besar di Pandan Indah, KL. Dekat LRT, perhentian bas, Bandar Pusat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, dll.

Sewa untuk bilik batu besar adalah RM250 untuk bilik berukuran 10 kaki X 11 kaki.

Bill air dan elektrik di bayar oleh tuan rumah. Tak boleh pasang dan guna air-condition.

Sewa di bayar pada awal bulan, bukan pada akhir bulan. Deposit dan sewa (satu bulan) di bayar bila masuk. Deposit: RM280. Jumlah kena bayar bila masuk adalah RM250 + RM280 = RM530. Kalau tak cukup duit, deposit boleh di bahagi ke dua bulan.
Duit deposit akan di pulang ke penyewa bila penyewa pindah keluar dan pulang kunci ke tuan rumah. Ada kipas ceiling dalam bilik. Apartment ada balcony, dapur dan common bathroom.

Whatsapp Mala (Tel:0163628566).

Atas kedai mamak 24 jam, dekat KL city, LRT, perhentian bas, mini-marts, kedai-kedai 24 jam, bank, pharmacies dan pasar malam. Tak jauh dari KLCC, Jalan Pudu, Pudu Raya, Jalan Imbi, Jalan Bukit Bintang, Jalan Hang Tuah, Jalan Ampang, Tesco Ampang, Jalan Pasar, Jalan Ceras, Pandan Jaya, Pandan Perdana, Taman Maluri, etc.

Lelaki Melayu sahaja. Dewasa sahaja yang bersih, tidak bising, tidak mencuri, tidak minum arak dll. Sewa jangka panjang sahaja. Jangan miss call.

untuk lebih informasi lihat https://sites.google.com/site/sewabilik2/bilik-untuk-sewa-di-pandan-indah

  • Roommate Preferences : Male
  • Roommate Ethnicity : Malay
Contact details

jalan pandan indah 1/23, pandan indah, 55100 K.L.Kuala Lumpur  Show Phone Number bkpari28@gmail.com https://sites.google.com/site/sewabilik2/bilik-untuk-sewa-di-pandan-indah

Contact this listing owner

About the Author
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!